Mångkulturell Kunskap Ekonomisk Förening
Arbetet är slutfört när du som kund är nöjd

Hushållsnära Tjänster

Vi erbjuder Hushållsnära Tjänster hela Kronoberg,Skåne samt Värnamo Kommun

Vi hjälper dig med:

  • Flyttstädning
  • Veckostädning
  • Storstädning
  • Fönsterputsning
  • Trädgårdsarbete
  • Barnpassning
  • Med Mera

För flyttstädning gäller fastpris se nedan, skattereduktion redan avdragen.

För övriga tjänster gäller detta timpris: 199 kr/h (Direkt skattereduktion: Ordinarie pris 398 kr/h)

Tveka inte att beställa era husarbeten redan idag

Köper du hushållsnära tjänster skapar du mer tid att umgås med familj och vänner eller bara med dig själv vilket höjer din livskvalitet. Ett sätt att få den lyxen är att ta hjälp med exempelvis städning, trädgårdsskötsel, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning samt personlig hjälp som omsorg, tillsyn och liknande. Barnpassning, hämtning och lämning av barn på dagis eller motsvarande samt skjuts till och från fritidsaktiviteter.

Samtliga tjänster kan köpas av privatpersoner eller av arbetsgivare som en löneförmån till sin personal.

MKEF utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar garanti på utfört arbete.

 

Klicka här för att beställa Flyttstädning.
Klicka här för att beställa övriga tjänster.

eller via telefon:
0470-27600 eller 0766299820

 

Cleaning Supplies

VI HJÄLPER DIG MED FLYTTSTÄDNINGEN

PRISLISTA:
1 ROK 1999:-
2 ROK 2189:-
3 ROK 2587:-
4 ROK 2985:-
5 ROK 3284:-
6 ROK 3582:-

 

Att putsa fönster kan vara både svårt och tidskrävande. MKEF ger dig glasklara rutor, fria från stänk och smutsränder.

fonsterputsning

Holding handsMKEF underlättar vardagen för dig genom att hämta barnen från dagis/fritids, ordna mellanmål, följa med till aktiviteter m.m.

Barnpassning erbjuds dels regelbundet, vardagar mellan klockan 08-20, dels som ett tillfälligt uppdrag under en kväll, vardag eller helg. Vi tar hand om både små och lite äldre barn.

Tjänsten planeras i samråd mellan dig och MKEF. För dig som funderar på att anlita oss regelbundet, inleder vi alltid med ett kostnadsfritt besök och går igenom önskemål och behov. Därefter väljer vi en lämplig barnskötare som vi presenterar för dig och din familj.

Det är viktigt att barnen lär känna personen som ska ta hand om dem. Vid första tillfället bör därför MKEFs barnskötare introduceras i hemmet och på dagis eller liknande. Eventuellt behövs fler introduktionstillfällen, det beror på barnen.

MKEF står för trygghet, säkerhet och kvalitet. Rekrytering av personal till våra barnuppdrag sker mycket omsorgsfullt och för kunder som anlitar oss regelbundet är det alltid samma barnskötare som kommer.

veckostadTänk att komma hem till ett nystädat hem, vecka efter vecka. Så kan tillvaron se ut om du börja abonnera hemservice hos MKEF.I Veckostädningen ingår damning, tömning av sopor och papperskorgar, avtorkning av diskbänkar och köksluckor utvändigt, rengöring av toaletter och badrum, dammsugning och våtmoppning av golv.

Städmaterial och kemikalier tillhandahålls av beställaren. MKEF kan även tillhandahålla med städmaterial och kemikalier mot en liten kostnad.

Translate »